rubrik

Nu har jag precis kommit hem från pappa. Det blev en promenad från stationen med tunga väskor, men det gjorde inte så jätte mycket (iallafall inte i början..), det var faktiskt ganska skönt i det här vädret. Det märks att det börjar gå mot vår, så snart får jag väl ta och köpa en ny vårjacka. Jag såg en jätte söt ljusrosa med stora knappar på en tjej, men feg som jag är vågade jag inte fråga vart hon hade köpt den :(

En annan sak som jag jätte gärna vill ha (&behöver!) är en sån här :

Jag tycker att dom e skitsnygga! Just nu går jag runt med en stor, klumpig & framförallt jätteful dataväska.
Problemet är att jag tror att min dator är typ 2 cm för stor för dem här från ordning&reda. Just nu skulle jag döda för en vit macbook. Dom är ju bara vackra rakt igenom. Undra hur mycket jag skulle få betala för att byta ut min dator?

*puss&kram*

hej igen :)

TITTA VA COOLT!
tanktop
Ibland kan jag vara väldigt lätt impad, men kolla vad de står "today i'm wearing this" lixom!
Respekt till det svenska märket "Avanna", (finns på nelly.com) Avanna gör flera olika tanktoppar och tröjor m.m med liknande coola tryck.
2 ord!; ME LIKEY!

*puss&kram*

tråk

Egentligen har jag verkligen inget att skriva. Eller jo! Jag kan berätta att jag blev väldigt besviken igår.. Jag hade nämligen hoppats att "Ljudet av ditt hjärta" ("twilight 3" typ) skulle vara med på bokrean. Enda sens jag började läsa på Twilight böckerna har jag bara längtat efter nästa. Jag har läst ettan och tvåan nu, som jag fick låna av en kompis, men nu är jag ute efter mina egna, eftersom jag tyckte att dom var så himmlans bra! Och filmen var ju oxå skit bra! Jaja, nu ska jag sluta babbla om twilight, för när jag väl sätter igång får jag svårt att sluta ;)
Idag har jag iaf vart till stan och fikat med några kompisar. Det var trevligt, men jag måste däremot säga att "Café kladdlkakan" i gammla stan ääääger det caféet vi var på idag. Men varm choklad går alltid ner, och vi satt där en bra stund och bara pratade, vilket var skönt.

Och btw! Jag är på jakt efter en ny mobil, tips? Vill gärna ha en enkel men snygg modell, med lite av varje (dvs bra kamera & bra musik funktioner) och det ska hellst vara en sony ericsson. (Står inte ut med nokia längre!!)

*puss&kram*


lite allmänt.

ojoj, bra gjort av mej! Har inte skrivit nått alls ju .. Men grejen är (o de här är sant) att blogg.se hackade upp sig på min dator. Vet inte vad som gick fel, men nu är jag här! :D

Tänkte skriva lit kort om mig själv, så du får veta vems blogg du läser lixxom ;)
Jag heter Josefine Sanna Söderström (svårt att lista ut?) och är 15 år. Jag är alltså 93:a och ska söka till gymnasiet nu *panik*! Jag älskar sommaren, godis & min ipod. Jag hatar falska människor & att vara glutenintolerant. Bor i en skithåla kallad Märsta 36 pendeltågs minuter från sthlm. Jag är en skum människa, and i löööve it. palla vara normal säger jag bara! skitsamma, nu är de skolkväll och jag ska sova.

*puss&kram*

tillbaka :D

så nu har jag skaffat blogg! ..igen.
det höll inte förra gången, ska försöka klara mig bättre nu ;)
får be min syster (http://mamalines.blogg.se/) som bloggar att hjälpa mig fixa till bloggen lite.

Nu när jag har fått det sagt så kan jag ju börja skriva på mitt första blogg inlägg på säkert över ett år.
Den här veckan har båda mina föräldrar fyllt år, pappa i tisdags & mamma igår. Så jag var hos mamma igår , men stannade inte så länge.. (Åkte hem tidigt bara för att pappa skulle se på nått tv program. så jag spenderade hela fredags kvällen här, vid datan. Kul >.< ). Men jag hann få lite tårta iaf, och jag måste säga att den var super god! Idag ska jag och min familj här i Rosers fira pappa (eftersom jag var hos mamma på hans födelsedag) och vi ska gå på restuarang i Uppsala :D 'Kött, kök och bar' heter den, och de har super god mat. Jag planerar att ta oxfilé. Det var allt för länge sen jag åt de!

Yäyä, jag skriver lite mer sen. Lite roligare grejer än det här iaf ;)

*puss&kram*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0